Licenta.....licenta........licenta!!!

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Andrei -> Examene, contracte de studi, toate cele
Autor Mesaj
andrutzu
Administrator
Administrator
andrutzu

Data inscrierii: 04/Aug/2007

MesajTrimis: 06/12/2007 11:04    Titlul subiectului: Licenta.....licenta........licenta!!! Raspunde cu citat (quote)

O gramada de agitatie cu licenta asta...........ba o dam ba nu o dam, ba intalniri in amfiteatre pentru dezbateri........Nus' ce sa mai zic. Eu unul m-as bucura sa o scoata ca nici nu m-am apucat de ea :-D , dar nu cred ca sa va intampla in cel mai bun caz poate cei care vor necesită sa sustina licenta in 2009 nu o vor mai face. Nu e nimic concret. Mai sigur este ca luni se intalneste senatul Universitatii si cam in aceeasi zi ar trebui sa aflam rezultatul..............Vom vedea!!! Pana luni oftam si suspinam, asta e sistemul, asta e Romania................astia suntem noi :'-(
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:    Subiectul anterior : Subiectul urmator  
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Andrei -> Examene, contracte de studi, toate cele Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro